Thuiszorg

tips

Thuiszorg voor kinderen

Allerzorg
Allerzorg biedt thuiszorg voor kinderen die verpleegkundige/specialistische zorg nodig hebben, pedagogische zorg voor kinderen met een beperking of gedragsproblemen en ook palliatieve termianale kindzorg.
Regio: Hilversum, Almere, Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Zeewolde
www.allerzorg.nl

AlleZorgVoorJou

AlleZorgVoorJou is een landelijke kinderthuiszorg organisatie opgericht door ervaringsdeskundigen. Deze organisatie verleent vakkundige zorg aan kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en kinderen die chronisch of acuut ziek zijn.
www.uwzorgverlener.nl/allezorgvoorjou/

Flexiekids kinderthuiszorg
Flexiekids is een gespecialiseerde verpleegkundige thuiszorgorganisatie voor kinderen von 0-18 jaar.
"Wij zijn een professioneel bureau, dat in aanpak kind en ouders centraal stelt. Kinderen met een chronische en/of een acute aandoening of een lichamelijke beperking, kunnen van Flexiekids zorg ontvangen. Deze zorg kan voor één specifieke handeling zijn of langere zorg om u te ontlasten en te ondersteunen met de zorg voor uw kind. Tevens is het mogelijk om zorg uit te laten voeren op andere plekken dan thuis, te denken valt aan kinderdagverblijven of scholen."
Regio: Noord-Holland en Zuid-Holland.
www.flexiekids.nl

Kids2Care
Kids2Care kinderthuiszorg bv is een particuliere gespecialiseerde kinderthuiszorg organisatie. Zij bieden kinderthuiszorg speciaal voor kinderen met een ‘extraatje’. Hieronder vallen ook meervoudig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen. Kids2Care verplegen, verzorgen, begeleiden en ondersteunen acuut of chronisch zieke kinderen thuis.
Regio: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Brabant
www.kids2care.nl

KinderThuisZorg
KinderThuisZorg is een gespecialiseerde thuiszorgorganisatie voor kinderen. Zij bieden thuiszorg aan kinderen van 0-18 jaar. Zij bieden hulp om acuut of chronisch zieke kinderen thuis te verplegen, verzorgen, begeleiden en/of ondersteunen.
Regio's: Noord-Nederland, Oost-Nederland, Limburg, Midden-Nederland, Noord-Holland & Zuid-Holland
www.kinderthuiszorg.nl

Solis Kinderthuiszorg
Kinderthuiszorg is gespecialiseerde thuiszorg voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden begeleiden, verzorgen of ondersteunen deze kinderen of jongvolwassenen in de eigen woonomgeving. De kinderthuiszorg kan voor korte of langere tijd zijn.
Regio: Oost-Nederland
solisthuiszorg.nl

Tigo Thuiszorg
Tigo thuiszorg is een jong en dynamische thuiszorginstelling die thuis zorg en ondersteuning biedt aan zorgintensieve gezinnen in heel Nederland. Een gezin met een of meerdere kinderen met een chronische ziekte of handicap. Met een enthousiast en betrokken team zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan het hele zorgintensieve gezin.
tigothuiszorg.nl

ZieZeZo 
ZieZeZo is een organisatie in Noord-Holland die gespecialiseerde kinderthuiszorg biedt. Uitgangspunt is het bieden van zorg waardoor een zo optimaal mogelijke ontwikkeling voor het kind en ondersteuning van ouders mogelijk is. Zorg wordt geleverd op de plek waar het kind zich op dat moment bevindt. Op school, dagopvang, thuis, bij de oppas of tijdens een dagje uit. Het werkgebied van ZieZeZo is verdeeld in 2 regio’s, Noord/Oost en Alkmaar/Zuid, die door drie zorgcoördinatoren worden aangestuurd. De zorg in de thuissituatie wordt geleverd door (kinder)verpleegkundigen.
Regio: Noord/Oost en Alkmaar/Zuid
www.ziezezo.nl

Zorgbruggen Thuiszorg
Zorgbruggen Thuiszorg heeft een speciaal gedeelte voor de kindzorg; Zorgbruggen Thuiszorg Kids. Het is een kleine organisatie die zorg biedt in een groot gebied (Oisterwijk, Tilburg, Hilvarenbeek, Diessen, Goirle, De Kempen). Ze zijn klein en daardoor erg flexibel, ze bieden thuiszorg op maat, geheel zoals ouders dat voor hun gezin passend vinden. Dat kan zijn dat ze in de ochtend komen om het kindje te verzorgen, helemaal tot en met in de taxi helpen. Opvangen na school, maar ook op school/kinderdagverblijf, etc. Ze bieden een klein team met vaste gezichten, bij veel zorgvragen kunnen we zelfs met 2 verschillende zorgverleners de volledige zorg afdekken. Zorgbruggen werkt met PGB, maar ook middels ZIN.
zorgbruggen.nl

Zuidzorg
ZuidZorg is de grootste en meest ervaren aanbieder van diverse soorten zorgverlening: kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen zij verschillende diensten en cursussen op het gebied van gezondheid en welzijn. Zuidzorg staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor haar klanten.
www.zuidzorg.nl

top